• Cursul „10 minute despre rugăciune”

    Cursul „10 minute despre rugăciune” - În episoade scurte a câte 10 minute fiecare, Cindy Jacobs atinge subiecte importante, oferindu-ne unelte deosebite în vederea echipării oricărui credincios care are nevoie de instrucțiuni clare despre rugăciune și mijlocire. Indiferent de locul în care te afli în viața ta de rugăciune, vei descoperi cum poți deveni un războinic perseverent în rugăciune.

    Detalii

Nu-L limita pe Dumnezeu | Michael Kimuli

Nu-L limita pe Dumnezeu | Michael Kimuli

Scris în . Publicat în Rugăciune-Mijlocire.

Am auzit niște credincioși exprimându-și disperarea din cauza a ceea ce comite satan pe pământ în zilele noastre. Ei simt că nu mai are nici un rost să încerci să te rogi pentru că răutatea este prea mare.

Ei întreabă: „La ce folos să ne rugăm când păcate ca homosexualitatea și avortul au fost legalizate de către guvernele unor naţiuni? Ce putem face noi, bisericile neînsemnate, în faţa unor determinări așa de convinse ale naţiunilor în a neglija legile lui Dumnezeu?”

Răspunsul meu este: Noi Îl slujim pe Dumnezeul cel Atotputernic! Tronul Său este în ceruri, iar pământul reprezintă așternutul pentru picioarele Lui și toate naţiunile puse la un loc sunt doar un strop de apă în prezenţa Sa. Noi Îi slujim unui Dumnezeu puternic. El nu este doar puternic, ci este puterea însăși! Nimic nu este cu neputinţă pentru El! Nu trebuie să-L limităm pe Dumnezeul nostru niciodată.

Este greșit ca noi, oamenii lui Dumnezeu, să ajungem să ne concentrăm atât de mult pe lucrarea diavolului în lume încât să pierdem povara rugăciunii.

Da, este adevărat că ceea ce se întâmplă este rău, și că situaţia se înrăutăţește în fiecare zi, dar aceasta reprezintă doar una dintre părţile situaţiei. Cealaltă parte este că Dumnezeu este în control și puterea Sa de a mântui, elibera și de a răsturna situaţii nu s-a micșorat deloc!

Este posibil ca de-a lungul vieţii noastre să vedem voia lui Dumnezeu împlinindu-se pe pământ. Trebuie să ne rugăm. Trebuie să-L căutăm pe Dumnezeu. Trebuie să ne ridicăm și să-L chemăm pe Dumnezeu până când El întemeiază orașele și naţiunile noastre și le transformă în laude pe pământ. Este posibil!

P. S. Dacă doriți să studiați mai în amănunțime tematica rugăciunii eficiente, urmăriți articolele care vor fi postate în cadrul acestei serii. De asemenea, puteți achiziționa cartea Rugăciunea înflăcărată eficientă, de Michael Kimuli, de aici: https://alfaomega.tv/librarie/rugaciune-mijlocire/rugaciunea-inflacarata-produs

Volumul este disponibil și în format digital: https://alfaomega.tv/librarie/rugaciune-mijlocire/rugaciunea-inflacarata-produs

Mai multe materiale despre comunicarea cu Dumnezeu vă stau la dispoziție aici: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/rugaciune-mijlocire

1007 accesări

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.