Tu si AOTV - cum putem lucra impreuna

Tu si AOTV - cum putem lucra impreuna

Scris în . Publicat în Noutăți Alfa Omega.

Ne vizitezi pentru prima data? Vrei sa afli mai multe despre Alfa Omega? Vrei sa ne cunosti mai indeaproape? Aici iti punem la dispozitie cele mai importante informatii despre noi si despre modul in care poti fi si tu parte la lucrarea de misionariat a Romaniei.

Chemarea noastră este să echipăm românii prin media, oriunde ar fi ei. Pentru a complementa activitatea noastră principală, televiziunea, folosim și noile tehnologii și mijloace relevante pentru generația de azi. Site-ul nostru vă stă la dispoziție cu mii de articole și resurse video, canale TV online, magazin virtual și alte aplicații web, fiind unul din principalele site-uri creştine din România. Toate aceste resurse sunt disponibile și pe tableta sau telefonul dvs, prin varianta mobilă a site-ului sau prin aplicațiile mobile specializate. De asemenea, puteți interacționa cu noi pe toate platformele principale de media socială. Sau daca folosiți emailul, avem noutăți pentru inboxul dvs.

Site-ul www.alfaomega.tv

Site-ul nostru are  www.alfaomega.tv, cu un design nou şi proaspăt, cu resurse şi facilităţi noi. Canalele Alfa Omega TV (canal generalist) și Alfa Omega TV Internațional (pentru echiparea credincioșilor) sunt retransmise integral pe site-ul nostru, alături de alte canale 24/7 și mii de programe video la cerere, studii, muzică, emisiuni, cărți electronice, articole inspiraționale, informații despre emisiuni, programul TV, cursuri și știri creștine. Români din toată lumea accesează la orice oră resurse media creștine pe site-ul nostru. Totul e gratuit!

Prin magazinul său online, Alfa Omega vă oferă numeroase resurse creştine: cărţi, DVD-uri, Biblii și materiale de studiu, disponibile pentru persoane şi pentru biserici. Accesați magazinul nostru online www.alfaomega.tv/librarie sau solicita gratuit catalogul nostru.

In vara 2012 am lansat aplicația web PrayerWall - un loc virtual unde cei ce au nevoie de rugăciune să o poată primi. Este o comunitate de rugăciune online unde ne rugăm unii pentru alții, fii și tu parte! www.alfaomega.tv/rugaciune

Telefoane mobile si tablete

Site-ul nostru este acum optimizat pentru tablete și telefoane mobile. Puteți accesa resursele noastre și canalele live prin tableta sau telefonul dvs. Android sau pe iPhone/iPad/iPod, pe site. Iar aplicația mobilă iOS și Android vă aduce Alfa Omega TV direct pe dispozitivul dvs mobil. Descărcați aplicația din Apple AppStore sau GooglePlay și veți avea acces la canalul live, video la cerere, programul TV, știri, rugăciune, oferte speciale, revista noastră și multe altele. Luați televizorul în buzunarul dvs, aflati mai multe despre aplicatie si descarcati-o: www.alfaomega.tv/mobile

Newslettere email in inboxul tau

Înscrieți-vă la newsletterul nostru bilunar pe email. Fiți permanent la curent cu ultimele știri și evenimente din țară şi străinătate, plus recomandările noastre TV, într-un mod comod și accesibil, de două ori pe lună. Puteți de asemenea să vă abonați la programul nostru TV, îl veți avea săptămânal în inboxul dvs. www.alfaomega.tv/email

Social Media

Puteți interacționa cu noi și în alte moduri. Suntem prezenți pe toate rețelele sociale majore, am încărcat mii de ore de resurse video creștine pe YouTube (www.youtube.com/alfaomegatv), dialogăm și postăm pe site-uri de socializare noutăți și informații din culise.

Suntem parte din Trupul lui Cristos online și dorim să intrăm în contact direct cu dvs. Vă invităm să fiți fani ai paginii noastre pe Facebook (www.facebook.com/alfaomegatv), pentru a fi instant la curent cu ultimele noutăți și a intra în dialog direct cu noi. Acolo postăm zilnic și Mana Profetică - cuvînt profetic proaspăt pentru fiecare zi. Like Alfa Omega TV! :)

Revista gratuita Alfa Omega TV

Incepand cu decembrie 2011, Alfa Omega tipareste o revista/magazin TV cu programul TV si alte informatii si articole interesante, sub titlul de ALFA OMEGA TV MAGAZIN. Revista Alfa Omega TV Magazin va pune la dispozitie programul canalului Alfa Omega TV pe o perioada de 2 luni, va ofera o trecere in revista a celor mai importante lucrari crestine din Romania si noutati din si despre Alfa Omega. Pe paginile Alfa Omega TV Magazin veti descoperi principalele evenimente care vor avea loc, alte noutati si articole relevante de actualitate. Fiecare revista surpinde o tema care predomina si se reflecta pe paginile revistei. Revista este gratuita. www.alfaomega.tv/revista

Sprijinirea bisericilor locale

Alfa Omega TV sprijineste activ bisericile din Romania prin oferirea de resurse media pentru pentru activitățile și librăria bisericii, precum si cursuri video de echipare si ucenicizare a membrilor bisericii. De asemenea, oferim servicii de transmisie live ale serviciilor divine, difuzarea de materiale ale bisericii pe postul AOTV, training in media pentru departamentele media ale bisericilor. si promovarea evenimentelor locale. Alfa Omega TV poate fi un partener si pentru biserica ta, contacteaza-ne!

De asemenea, lucram cu bisericile din Romania si diaspora pentru a-i integra pe noii credinciosi si de a-i pune in legatura pe cei care au nevoie de ajutor in rugaciune si ucenicizare cu membrii din bisericile locale.

Introducerea canalului Alfa Omega TV in localitatea ta

Vrei să vezi filme creștine, documentare, talk-show-uri, știri creștine, predici și învățătură, muzică, desene animate și divertisment creștin, zilnic pe televizorul din sufrageria ta? Vrei să crești în viața ta de credință, să fii la curent cu ceea ce face Domnul în România?Ai prieteni care nu Îl cunosc pe Dumnezeu? Ajută-i să Îl întâlnească!

Facem demersuri permanente pentru a intra în fiecare casă, dar avem nevoie de ajutorul tău! Ai dreptul să ceri rețelei de TV cablu la care ești abonat introducerea Alfa Omega TV în pachetul lor de canale, cererea abonaților contează pentru ei. Afla mai multe.


Ca organizație de media, suntem în postura unică de a vedea și înțelege ceea ce Dumnezeu face dincolo de o biserică sau de un oraș, putem vedea modul în care El lucrează în toată România și în întreaga lume. Suntem și binecuvântați cu numeroase resurse media pentru divertisment, informare și echipare a Bisericii. Vrem să vă facem parte din toate aceste lucruri, intrați în dialog cu noi!

24268 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.