Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Polonia se pregătește să interzică avorturile aproape în totalitate | Știre Alfa Omega TV

Curtea Constituțională a Poloniei este așteptată să dea o hotărâre care ar putea duce la interzicerea aproape totală a avortului. Aceasta, în condițiile în care țara are deja unele din cele mai stricte legi în domeniu din Europa, avortul fiind permis doar în caz de viol sau incest, dacă sănătatea mamei este în pericol sau dacă fătul are probleme grave, relatează BBC.

Citeste mai departe

Universitatea din Haifa, recunoscută pentru combaterea nesiguranței alimentare | AO NEWS

Fondul Binațional pentru Cercetare și Dezvoltare Agricolă S.U.A.-Israel a recunoscut profesorii de la Universitatea Davis din California și Universitatea din Haifa drept promotori de nivel mondial în combaterea insecurității alimentare. Acest fond este un program de finanțare a cercetării problemelor agricole și găsirea de soluții eficiente.

Citeste mai departe

Convingere divină | Știre Alfa Omega TV

Covid-19 scoate la iveală credința și curajul din mulți oameni de rând. În Savannah, Georgia, o prezentatoare de știri a decis să iasă din zona ei de confort pentru a lupta cu virusul. Dawn Baker a devenit prima voluntară care participă în faza a treia a testării unui vaccin. Eric Philips de la CBN a vorbit cu ea despre ce rol a jucat credința ei în luarea acestei decizii importante.

Citeste mai departe

Creștini eliberați în Eritreea | Știre Alfa Omega TV

Sosesc știri încurajatoare din Eritreea, Africa. Potrivit Global News Alliance, zeci de creștini au fost eliberați din închisori în ultimele luni. Se presupune că mai bine de 500 de creștini sunt încarcerați în Eritreea, mulți dintre ei de mai bine de 10 ani în condiții groaznice, ținuți chiar și în containere. Potrivit unor rapoarte, cel puțin 49 de prizoneri au fost eliberați începând din luna iulie. Global News Alliance a vorbit cu Andrew Boyd de la Release International despre acest subiect.

Citeste mai departe

O întâlnire istorică | Știre Alfa Omega TV

Miniștrii afacerilor externe ai Emiratelor Arabe Unite și Israelului s-au întâlnit pentru prima dată la câteva săptămîni după ce cele două țări au semnat un acord de pace. Întâlnirea la vârf a avut loc la Berlin. Miniștrii celor trei țări au vizitat Monumentul Holocasutului din centrul Berlinului. Ei au participat la întâlniri cu ușile închise. Ministrul afacerilor externe al Emiratelor Arabe Unite a declarat că se așteaptă la o relație nouă și prosperă cu Israelul.

Citeste mai departe

E-mailurile lui Hillary Clinton expuse | AO NEWS

Expunerea recentă a e-mailurilor lui Hillary Clinton stârnește resentimente în mass-media de limbă arabă din țările moderate, informează TPS, deoarece acestea demonstrează sprijinul ei aparent pentru elementele musulmane extremiste din Orientul Mijlociu și haosul cauzat de așa-numita Primăvară Arabă.

Citeste mai departe

Un lider evreu condamnă comparația lui Trump cu Hitler | Știre Alfa Omega TV

În Statele Unite, un grup evreiesc de stânga a publicat o reclamă în care compara administrația Trump cu Germania lui Adolf Hitler din anii 1930. Reclama de 30 de secunde publicată de consiliul democrat evreiesc pentru America conține un clip în care susținătorii lui Hitler flutură steaguri naziste în timp ce Trump vorbește în cadrul campaniei, cât și imagini cu diverse adunări pentru supremația albilor.

Citeste mai departe

Solicitare pentru o încetare de urgență a focului din Nagorno Karabakh | AO NEWS

În mijlocul conflictului din Nagorno Karabakh se află un simbol marcant al speranței: Centrul de reabilitare Lady Cox, un „centru de excelență” pentru nevoi speciale recunoscut la nivel internațional, care a fost fondat în 1998, după sfârșitul războiului din Nagorno Karabakh. Dar la începutul acestei luni, datorită ofensivelor militare ale Azerbaidjanului și Turciei împotriva armenilor din Nagorno Karabakh , tot personalul a fost nevoit să evacueze.

Citeste mai departe

Pompeo: „Sper că Sudanul va recunoaște Israelul” | AO NEWS

S.U.A. a început procesul de ridicare a desemnării Sudanului ca țară sponsor a terorismului, a anunțat secretarul de stat american, Mike Pompeo, legând acest proces de necesitatea normalizării legăturilor Sudanului cu Israelul, informează TPS. Și președintele Donald Trump, la începutul acestei săptămâni, a anunțat același lucru.

Citeste mai departe

Atac asupra Armeniei | Știre Alfa Omega TV

Două națiuni străvechi sunt în război: Armenia și Azerbaidjan pentru o regiune mică numită Nagorno-Karabah, populată în mare parte de creștini. Azerbaidjan revendincă acest teritoriu, deși majoritatea populației din zonă este armenă, așa cum a arătat Chris Mitchell de la CBN din Ierusalim. Deși în prezent vorbim de un conflict minor, acesta poate lua amploare.

Citeste mai departe

Lupta pentru America | Știre Alfa Omega TV

O nouă mișcare a femeilor conservatoare a pornit la drum. Grupul Women Fighting for America a plecat cu autobuzul într-un turneu care poartă denumirea de ”Tămăduirea țării noastre” și va străbate mai multe state pentru a lupta pentru sufletul Americii. Recent, Wendy Griffith de la CBN a stat de vorbă cu reprezentantele acestui grup.

Citeste mai departe

Copiii din China nu au dreptul la credință | Știre Alfa Omega TV

Un grup care militează pentru drepturile religioase a avertizat China, deoarece țara refuză dreptul copiilor de a practica credința. The Jubilee Campaign a sponsorizat un eveniment secundar la Adunarea Generală din această lună a Națiunilor Unite, intitulat: ”China refuză dreptul la credință pentru toți copiii.” Emilie Kao de la The Heritage Founation a citit o declarație cu privie la modul în care guvernul Chinei cenzurează religia în toate domeniile din viața unui copil, de la piața publică până la media, chiar și acasă.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.