Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii

Un scafandru a descoperit o sabie străveche de pe vremea cruciaților

În apele israeliene s-a găsit o armă antică, ce datează din vremea cruciaților. În timpul unei scufundări în largul coastei de nord a Marii Mediterane în Israel, Shlomi Katzin de origine israeliană a descoperit o sabie de 900 de ani. Katzin a mai găsit ancore din piatră și bucăți de ceramică pe fundul mării. Cruciații au capturat Ierusalimul în 1099 și această zonă a Tărâmului Sfânt pentru o perioadă de 200 de ani.

Lansarea cărții “Itinerariul credinței”, de Ioan Bochian

Lansarea de carte “Itinerariul Credinței” a avut loc în inima Bucureștiului și reflectă munca pastorului Ioan Bochian din perioada pandemiei. Evenimentul a adunat lideri credincioși, dar și oameni interesați de studiul Bibliei.
Conferință de apologetică la Biserica „Providența” | Reportaj Alfa Omega TV

Conferință de apologetică la Biserica „Providența” | Reportaj Alfa Omega TV

Biserica Baptistă „Providența”, din Timișoara a organizat o conferință de apologetică, cu tema „Istoricitatea învierii lui Isus”. Cei prezenți au putut să îl asculte și să învețe de la Dr. William ...

Asociația „Precious Little Feet”, o voce pentru cei care nu pot vorbi | Reportaj Alfa Omega TV

Asociația „Precious Little Feet” este o organizație prin care se oferă consiliere femeilor aflate în criză de sarcină. În România există două centre, în Oradea și Deva. Voluntarii oferă clientelor informaţii despre dezvoltarea prenatală şi avort, despre consecințele dezastruoase ale unei întreruperi de sarcină, oferă suport moral și spiritual. În aceste centre, femeile însărcinate beneficiază de asistență gratuită și confidențialitate.
Campania „40 de zile pentru viață” - ediția de toamnă | Reportaj Alfa Omega TV

Campania „40 de zile pentru viață” - ediția de toamnă | Reportaj Alfa Omega TV

Ediția de toamnă a campaniei internaționale „40 de zile pentru viață” se desfășoară în această perioadă în mai multe orașe din lume și din România. Unul dintre orașele românești care s-au alăturat campaniei este Oradea. Aici, voluntari ai unor organizații creștine pichetează maternitatea orașului și se roagă pentru viața copiilor care sunt în pericol de a fi avortați.

DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 26 octombrie 2021

Iată care sunt știrile zilei !

Viitorul Acordurilor Avraam

Julie Stahl, reporter: Fostul secretar de stat Pompeo a povestit despre viitorul Acordurilor Avraam și despre amenințarea Iranului în cadrul interv...

Mike Pompeo: despre viitorul Acordurilor Avraam și amenințarea Iranului

Julie Stahl, reporter: Acum că Acordurile Avraam aniversează un an de la înființare, Knessetul ia măsuri pentru a se asigura că Acordurile Avraam v...

Yair Lapid și Antony Blinken avertizează despre planurile Iranului de a obține bomba nucleară

Julie Stahl, reporter: La o întâlnire la Washington, atât ministrul de externe al Israelului, Yair Lapid, cât și secretarul de stat Antony Blinken ...

America: reușitele administrației trecute și provocările administrației actuale

Julie Stahl, reporter: Fostul secretar de stat Mike Pompeo a jucat un rol-cheie în reușitele de politică externă a administrației Trump. El a discu...

Violențe în Liban | Jerusalem Dateline

În această săptămână, la Jerusalem Dateline: Vom avea un interviu

O comoară ascunsă în Ierusalim

Chris Mitchell, reporter: Aproximativ un milion de oameni au vizitat Zidul Plângerii în timpul ultimelor două luni de rugăciuni speciale și în timpul sărbătorilor mari. Cei mai mulți oameni ar recunoaște Zidul Plângerii, Kotel în ebraică. Este însă o comoară ascunsă în Orașul Vechi, numită Zidul Mic al Plângerii. Avem un ghid special care ne duce acolo.

Cel mai mortal război al Israelului și miracolul unui porumbel

Chris Mitchell, reporter: Israelul a sărbătorit 48 de ani de la izbucnirea războiului din 1973 chiar de Yom Kippur, pe 6 octombrie. Atunci armatele arabe unite au efectuat un atac-surpriză în cea mai sfântă zi a anului evreiesc. Mai mulți soldați au murit și au fost răniți în acel război decât în oricare alt război al Israelului. Fostul comandant israelian Effi Eitam a fost trimis într-o misiune riscantă de a merge în spatele liniei inamice pentru a cuceri sediile diviziei siriene. Ceea ce s-a întâmplat în următoarele zile a părut un miracol.
sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.