Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii


Fight for Freedom se îngrijește de copiii refugiați din Ucraina

Războiul din Ucraina continuă, chiar dacă unii dintre noi părem să ne fi obișnuit cu acest conflict. Deși noi trăim în continuare liniștiți în casele noastre, încă există oameni care își părăsesc casele din Ucraina și devin refugiați în țara noastră. Mai mult, vorbim de copiii care sunt pe drumuri și își caută un loc sigur unde să trăiască. Aproape 50 de copii au sosit recent în România, unde vor rămâne pe toată durata războiului. Copiii au vârste între 6-14 ani, iar din cauza faptului că părinții lor au fost chemați să lupte pe front, ei se vor refugia în Suceava, unde asociația Fight for Freedom, le va oferi un spațiu pentru a locui, mese zilnice, suport psihologic și ajutor pentru a-și continua educația. Ghiță Ignat, director al asociației Fight for Freedom din judetul Suceava ne-a oferit câteva detalii pe acest subiect la Știrile Alfa Omega TV.

Întâlnirea oamenilor de afaceri creștini în Cluj Napoca

Întâlnirea oamenilor de afaceri creștini în Cluj Napoca

Poate fi antreprenoriatul folosit spre slava și gloria lui Dumnezeu? Poate fi credința integrată în afaceri? Oferă Biblia modele și principii de conducere? Iată câteva întrebări la care liderii și ...

100 de ani de penticostalism sărbătoriți și la Suceava

Centenarul mișcării penticostale din România a fost marcat și în municipiul Suceava, printr-un eveniment desfășurat în centrul orașului. Motto-ul evenimentului a fost: „Domnul este păstorul meu.” Invitat special a fost președintele Uniunii Penticostale Române din Statele Unite ale Americii, pastorul Cristian Ionescu. Mesajul său a fost despre nevoia de Dumnezeu într-o lume tot mai confuză.

Centenarul Cultului Creștin Penticostal din România | Reportaj Alfa Omega

Centenarul Cultului Creștin Penticostal din România | Reportaj Alfa Omega

Acum 100 de ani, la data de 10 septembrie 1922, în localitatea Păuliș din județul Arad, a fost înființată prima biserică penticostală din România. Pentru a celebra acest moment, Cultul Creștin Penticostal din România a organizat adunări de sărbătoare în localități din județul Arad.


DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 20 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 13 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 6 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 31 august 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 2 august 2022

Iată care sunt știrile zilei!

Progresul Acordurilor Avraam | Jerusalem Dateline 434

Astăzi la „Jerusalem Dateline”:

Trailer „Jerusalem Dateline” 433

În Israel este cutremur politic, după ce premierul Bennett și ministrul de externe Lapid au dizolvat guvernul. Apoi, războiul israeliano-iranian din umbră iese la lumină. Pe urmă, prezentăm povestea unei familii de refugiați ucraineni care s-au rugat și au văzut cum Dumnezeu le-a răspuns.

Eficiența Programului de Apărare Aeriană din Orientul Mijlociu | AO NEWS

Programul de Apărare Aeriană din Orientul Mijlociu a zădărnicit deja încercările iraniene de a ataca Israelul și alte țări, a declarat ministrul israelian al apărării Benny Gantz în Knesset, părând să confirme rapoartele conform cărora Israelul a dezvoltat un sistem regional de apărare comun cu alte țări arabe din zonă. Gantz s-a adresat luni Comisiei pentru Afaceri Externe și Apărare a Knesset.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.