• Acasă
  • Cursul SOS - vindecare-eliberare
Pachetul SOS - curs multimedia de vindecare-eliberare, GRATUIT

Pachetul SOS - curs multimedia de vindecare-eliberare, GRATUIT

Scris în . Publicat în Noutăți Alfa Omega.

Pachetul SOS, dezvoltat de InHimMinistry in colaborare cu Alfa Omega TV, este un curs practic de vindecare-eliberare. El contine cursul SOS in format text, si in format video, lectii scurte si ilustrate. De asemenea va recomandam si partea de cazuistica - exemple practice ce ilustreaza principiile de vindecare-eliberare. Acest curs poate fi descarcat (vezi mai jos) sau cumparat pe suport fizic (carte+DVD), si folosit in orice situatie, pentru studiu personal, ca si cadou, pentru studiu in cadrul bisericii sau intr-un grup restrans de credinciosi, cu conditia sa nu fie comercializat.

CUPRINS - pachetul/cursul SOS

1. De ce li se pot întâmpla lucruri rele oamenilor buni?
2. Prin ce au dreptul demonii să ne afecteze?
3. Putem fi afectaţi de păcatele strămoşilor?
4. Harta moştenirii generaţionale
5. Poate fi un creştin virusat demonic?
6. Unde sau cum poate fi atacat omul?
7. De ce anumite persoane nu sunt vindecate?
8. Cel mai mare obstacol în calea vindecării
9. Ce este consilierea spirituală? Hula împotriva Duhului Sfânt

Cazuistică - Exemple de restaurare și vindecare

Abordand cazuri practice, concrete, si intrebari cu care multi dintre noi ne confruntam, Cazuistica asociata Pachetului SOS (curs de eliberare) clarifica principiile esentiale ale vindecarii interioare, a vindecarii prin eliberare, ale transformarii personale conform Cuvantului lui Dumnezeu.

Puteti descarca cursul SOS si cazuisica asociata lui in format electronic, urmarind video-urile in format full-HD, si citind cursul ca e-book in format PDF sau epub. Cursul zip contine Pachetul SOS in format pdf+epub, si 10 clipuri video aferente. Cazuistica-exemple contin 36 de intrebari/cazuri care ilustreaza aceste principii. Vorbitori: Bogdan si Mircea Graur.

Acest curs poate fi descarcat (vezi mai jos) sau cumparat pe suport fizic, si folosit in orice situatie, pentru studiu personal, ca si cadou, pentru studiu in cadrul bisericii sau intr-un grup restrans de credinciosi, cu conditia sa nu fie comercializat. InHimMinistry si Alfa Omega TV doresc ca aceste principii sa ajunga la cat mai multi oameni Ne-ar bucura doar sa ne informati despre cum il folositi.

Descarca, comanda, parcurge Pachetul SOS

CURS SOS - ZIP (1.1GB!)     Cazuistica-exemple - ZIP (2GB!)  

Citeste-vizioneaza Online     Cumpara Carte+DVD

 

Alfa Omega TV

Descrierea cursului

„Pachetul S.O.S.” a fost conceput ca un studiu biblic condensat, ce am dorit să fie cât mai pe înțelesul oamenilor, care să poată orienta pe creștin în vederea unor aplicații practice pentru rezolvarea unor probleme de viață. De asemenea, poate folosi celui ce dorește să înțeleagă logica răului ca să se poată feri practic de capcanele diavolului pe de o parte, iar pe de altă parte să nu Îl considere pe Dumnezeu autorul diverselor lucruri rele care se întâmplă în viața sa ori în lume.

Acest material constituie doar fundamentul teologic pentru lucrarea de consiliere spirituală pastorală pe care o desfășurăm din 2001, după aceste considerente, și nu constituie consilierea propriu-zisă (așa cum greșit au înțeles unii, obișnuiți probabil doar cu învățături, fără aplicații concrete, practice).

Cartea aceasta ne-am dori să îți fie de folos, să te provoace să cauți minunatele promisiuni ale lui Dumnezeu deopotrivă cu condițiile Sale, precum și inima Sa plină de iubire, mângâiere, încurajare, sfat și sprijin, pe care dorește să ți le acorde întotdeauna, indiferent de problema prin care treci.

Dumnezeu este bun și din El izvorăsc doar lucrurile bune, însă în ecuația vieții pot acționa și demoni care încearcă să îți întindă capcane pentru ca mai apoi să aibă drepturi legale ca să îți creeze suferințe...

Ne rugăm ca Domnul să dea tuturor credincioșilor lumina și călăuzirea Sa, prin acest material, și nu numai, lumină care să ne aducă eliberarea și libertatea în Hristos, precum și acea viată din belșug, binecuvântată în toate planurile, pe care ne-o dorește Isus (Ioan 10:10).

Și în final să nu uităm că teoria trebuie neapărat și pusă în practică! Pentru că... „Pot totul în Hristos care mă întărește” (Filipeni 4:13)

8970 accesări

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.