Recepție canal Alfa Omega TV - Cuvântul lui Dumnezeu în fiecare casă

Recepție canal Alfa Omega TV - Cuvântul lui Dumnezeu în fiecare casă

Scris în . Publicat în CANAL TV.

Canalul Alfa Omega TV intră zilnic în casele celor care nu au pe nimeni sa le spună Cuvântul lui Dumnezeu. Este prezent în casele celor care nu pot sau nu doresc să frecventeze o biserică locală. Canalul contribuie la echiparea pentru slujire a credincioșilor. Prin televiziune, Alfa Omega TV face misiune prin media.

 Cum/unde pot urmări canalul Alfa Omega TV?

TELEVIZIUNE DIGITALĂ - CABLU ȘI IPTV

DIGI-RCS-RDS În pachetul de TV digitală, în toată țara (28 lei/lună). În cablu analogic, în unele orașe. 

UPC În pachetele de cablu digital Play Familia (35 lei/lună) și Play Maxim (45 lei/lună)

AKTA În pachetul de cablu Digital Start (39 lei/lună)

TELEKOM În cablu digital în pachet M (47 lei/lună) și L (54 lei/lună), în pachetul IPTV, Online TV

NEXTGEN În pachetele Analogic (27 lei/lună) și Digital (32 lei/lună), în oferta de bază

  ORANGE În pachetele Home TV de cablu digital Explore (8 EUR/lună) și Global (10 EUR/lună)

INES În pachetul IPTV (50 EUR/lună)

ALTE REȚELE În 450+ rețele de TV cablu locale și regionale din toată țara. 

SATELIT Recepție în Europa, cu parabolă: MPEG-4, Eutelsat 16°E, Frecv: 12717 MHz; Polarizare: Oriz.; SR: 7500 ks/s; FEC: 3/4

INTERNET Online, 24/7, la adresa: alfaomega.tv/canal

APP MOBILĂ În App Store (iOS) și Google Play (Android)


Extensiile digitale oferite de rețelele de cablu înseamnă un număr mai mare de canale TV oferite și o calitate superioară a imaginii TV. Abonează-te și tu la televiziunea digitală pentru a recepționa canalul Alfa Omega TV!

TELEVIZIUNE ANALOGICA

  • Alfa Omega TV este prezent în numeroase localități din România prin aproximativ 450 de rețele de TV cablu locale, precum și în anumite orașe in UPC si RCS-RDS. Alfa Omega TV este disponibil gratuit pentru orice operator de cablu, decizie care le aparține exclusiv directorilor.
  • În prezent în numeroase localități, Alfa Omega TV este recepționat în pachetul clasic analogic de către diferite firme de cablu ca de exemplu: RCS/RDS, AKTA, Lidas Prod, New Com TeleCom.
unde pot vedea alfaomega

TELEVIZIUNE PRIN SATELIT

Alfa Omega TV poate fi recepționat oriunde în Europa prin parabola de satelit utilizând un receiver digital. Emisia canalului AOTV este gratuită și necodată, FTA.

Informații recepție gratuită satelit:

Satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est
Frecvența: 12717MHz
Polarizare: Orizontală
Symbol rate: 7500 ks/s
FEC: 3/4
Codare: MPEG-4

Receptoare satelit compatibile de la Tehnic B - cumpără/comandă

1. OPTICUM HD S60 FTA - Receptor satelit DVB-S2 HD, MPEG4, USB, FTA
2. YUMATU ALI HD FTA - Receptor satelit DVB-S2 HD, MPEG4, USB, FTA
3. YUMATU ALI HD CA - Receptor satelit DVB-S2 HD, MPEG4, CONAX sau VIACCESS, USB, ETHERNET

PLATFORMA SATELIT FREESAT

Alfa Omega TV este disponibil și în platforma digitală satelit FREESAT. Info ajutor și instalare platforma Freesat.

URMĂREȘTE ONLINE PE SITE-UL alfaomega.tv

Poți urmări canalul Alfa Omega TV oricând și oriunde, pe internet.

APLICAȚIA MOBILĂ

Ai la îndemână programele tale preferate, oriunde, pe tabletă și mobil. Descarcă aplicația Alfa Omega TV pentru iOS/Android.

Ce fac dacă nu recepționez Alfa Omega prin aceste mijloace?

Dacă nu recepționezi Alfa Omega TV în rețeaua la care ești abonat, contactează firma de cablu sau IPTV la care ești abonat introducerea canalului Alfa Omega TV în grila lui de programe. Menționează faptul că Alfa Omega TV este în lista „must carry” întocmită de CNA și că operatorii de cablu sunt obligați să introducă Alfa Omega TV în pachetul lor de canale.

Canalul Alfa Omega TV - binecuvântare pentru România

AOTV - primul canal creștin din România

Dupa ani de rugaciuni ale mijlocitorilor din Romania, in vara lui 2006 s-a nascut primul canal crestin, care poate duce Evanghelia in fiecare casa. De atunci, de mulți ani, raspandim Cuvantul lui Dumnezeu in casele romanilor prin televiziune si ne bucuram de un rod bogat. Primim zilnic marturii si reactii din partea multor credinciosi care ne urmaresc. Prin programele Alfa Omega TV ei s-au apropiat de Dumnezeu, au fost mantuiti, vindecati, eliberati, au crescut spiritual, s-au botezat si acum sunt parte dintr-o biserica. De asemenea, pentru multi crestini aflati in situatii dificile, Alfa Omega TV este o sursa permanenta de hrana spirituala.

Din 2010, an de an, Alfa Omega TV a fost in pachetul must-carry al CNA, cu recomandarea introducerii canalului in fiecare retea de cablu din Romania.

Transmitem Cuvantul lui Dumnezeu prin: Filme artistice, Documentare, Seminarii biblice, Evenimente crestine si Muzica.

Aducem in casele romanilor slujitori ai Cuvantului lui Dumnezeu: Vorbitori internationali si Predicatori romani.

Canal evanghelic cu larga deschidere interconfesionala: Lideri spirituali din mai multe confesiuni

Promovam valorile moral crestine: Pro-viata, Pro-familie, Pro-Israel, Creationism, Creștinul relevant în societate.

O televiziune pentru toate varstele, categoriile sociale si etnice: pentru micuti, tineri, femei, minoritatile etnice si publicul larg.

Dimensiunea rugaciunii - Suntem parte din viata ta de rugaciune: rugaciunea este atat de importanta in viata credinciosilor. De aceea, la Alfa Omega TV ne rugam cu si pentru tine.

Dimensiunea evanghelizării - Canalul Alfa Omega TV intra in casele celor care nu au pe nimeni sa le spuna Cuvantul lui Dumnezeu. Este prezent in casele celor care nu pot sa frecventeze o biserica. Contribuie la echiparea pentru slujire a credinciosilor. Spune si tu altora despre Alfa Omega TV. Incurajeaza-i sa ceara si ei introducerea canalului in reteaua lor ce TV cablu.

Nu ne recepționezi pe TV la tine în casă?

In acest moment Alfa Omega TV este prezent in numeroase retele de TV cablu din Romania. Sunt insa si localitati in care deocamdata canalul nu a fost introdus in pachetele de baza sau in extensiile digitale, desi este disponibil gratuit.

Firmele de cablu sunt sensibile la cererile abonatilor lor si doresc sa satisfaca cererile acestora, de aceea posibilitatea ca Alfa Omega TV sa fie inclus creste atunci cand tot mai multi abonati cer introducerea lui. Pentru aceasta avem nevoie de ajutorul fiecaruia dintre telespectatorii nostri.

SUNĂ LA FIRMA DE CABLU UNDE EȘTI ABONAT si cere explicit introducerea canalului Alfa Omega TV in platforma digitala si in pachetul de baza. Firmele de cablu vor respecta dorinta abonatilor lor. Printr-un simplu telefon poti contribui ca milioane de romani sa aiba Alfa Omega TV in casele lor.

SPUNE ȘI ALTORA: cunoscuti, prieteni, membri ai familiei, sa ceara introducerea canalului Alfa Omega TV.


De ce as vrea Alfa Omega TV in orasul meu?

  • Pentru familia mea si cei dragi mie Prin intermediul unui canal crestin, membrii familiei mele au ocazia sa il cunoasca pe Dumnezeu.
  • Pentru biserica mea Prin programe de invatatura, prin conferintele transmise, fratii mei pot sa se uneasca, prin intermediul televiziunii, in rugaciune si inchinare. De asemenea, in fiecare zi, in orice moment, cuvantul lui Dumnezeu, sub diferite forme, este accesibil oricarui credincios.
  • Pentru prietenii si vecinii mei Prin prezenta canalului Alfa Omega in orasul meu, prietenii si vecinii mei au sansa sa auda, intentionat sau din intamplare, cuvantul lui Dumnezeu.
  • Pentru orasul meu Prin media crestina, Cuvantul lui Dumnezeu ajunge sa schimbe o tara intreaga. Prin media crestina, Cuvantul lui Dumnezeu ajunge acolo unde eu nu pot.

Dacă nu recepționezi Alfa Omega TV pe televizorul tău

Nu vezi Alfa Omega TV? Solicită introducerea lui în rețeaua ta de cablu. Firmele de TV cablu sunt sensibile la cererile abonaților și vor să satisfacă cererile acestora. Fiecare abonat poate solicita introducerea canalului Alfa Omega TV în rețeaua lui de TV cablu. Astfel, cu un singur apel, oricine poate contribui la răspândirea Cuvântului lui Dumnezeu prin televiziune. Fii și tu parte!

SPUNE ȘI ALTORA DESPRE ALFA OMEGA TV

Prin televiziune creștină, Cuvântul lui Dumnezeu ajunge la români din orice categorie socială și de orice orientare religioasă. Având Alfa Omega TV pe televizor, direct în casa lui, oricine poate intra în contact cu programe creștine, uneori chiar din întâmplare. Astfel au fost transformate viețile multor români care nu obișnuiau să meargă la biserică, români care nu l-au cunoscut pe Dumnezeu.

Prin Alfa Omega TV în casa lor:

  • Familia ta și cei dragi ție, prietenii si vecinii tăi, care nu Îl cunosc pe Dumnezeu, au o mai mare posibilitate să intre in contact cu Cuvântul Său și să fie transformați.
  • Fratii și surorile din biserica ta au acces la programe și resurse creștine care îi vor ajuta să crească spiritual și să învețe și mai multe din Cuvântul lui Dumnezeu.

Cunoști persoane care nu recepționează canalul? Ajută-i și pe alții să aibă Cuvântul lui Dumnezeu prin Alfa Omega TV în casele lor. Informează-i și încurajează-i să ceară operatorilor lor de cablu introducerea canalului în lista lor de canale. Acum au șansa să aibă Cuvântul lui Dumnezeu în casele lor, prin televiziune.

IMPLICĂ-TE ȘI PROMOVEAZĂ Alfa Omega TV – Fii alături de noi și ajută-ne să ducem Alfa Omega TV în fiecare casă. 

Solicitați acum introducerea canalului Alfa Omega TV în rețeaua la care sunteți abonat!

Mulți dintre dumneavoastră ați sunat la operatorii de cablu, însă aceștia au refuzat introducerea canalului în lista lor de canale. Două dintre cele mai frecvente răspunsuri pe care le-ați primit sunt următoarele:

1. Canalul Alfa Omega TV nu poate fi inclus în grila de canale TV.

Răspunsul nostru: Din punct de vedere tehnic, nu există niciun impediment pentru ca Alfa Omega TV să fie introdus în pachetul de programe. Canalul este disponibil gratuit oricărui operator de TV cablu.

2. Nu există suficiente cereri pentru a justifica introducerea canalului în grila de canale TV.

Răspunsul nostru: În ultimii ani, Alfa Omega TV a fost inclus constant în topul celor 30 de canale recomandate de CNA, topul Must Carry. Prezența noastră în lista Must Carry confirmă faptul ca Alfa Omega TV se află printre cele mai vizionate canale din România.

introducere canal aotv 1280

Mărturii

Ne bucuram sa va vedem in fiecare seara si sa ne provocati la rugaciune, sa vedem stirile Mapamond Crestin, filmele si muzica pentru toate gusturile... O apreciez mult pe sora Mirela Petan si pentru lucrarea de rugaciune pentru tara pe care o poarta in inima si on air! Dumnezeu face lucruri noi! Domnul va va da putere si bucurie in tot ce faceti pentru extinderea Imparatiei Sale! In Cristos Isus, Elena Galasel

“Iubiti frati, am dori mai intai de toate sa va multumim pentru emisiunile frumoase pe care le faceti si de care noi ca si familie ne bucuram foarte mult. Prin aceasta noi am primit multa invatatura in toate domeniile in care am avut nevoie. Ne rugam pentru voi si voi si pentru lucrarea pe care o faceti in casa noastra si de cate ori avem ocazia chiar si in biserica din care facem parte. Dorim sa aduceti si voi in grupul de rugaciune lucrarea care ne-a fost incredintata noua si pe care o facem. Va multumim frumos si va dorim multa pace, har si toate cele de lipsa! Dumnezeu sa va bincuvinteze! familia Tite (Gherta Mare)

Domnul sa va binecuvanteze, sa va tina in Harul Lui. Ne bucuram ca existati, va urmaresc cu placere emisiunile. Voi, dragi frati, chiar raspanditi lumina in intunericul acestor vremi. Regret ca in Arad nu sunteti primiti de RDS. Va urmaresc pe net si foarte multi crestini ar dori sa va vada la TV. Ne rugam ca impotrivitorii sa fie castigati pentru Alfa Omega. Va iubim, va multumim, Maria Braun

Va multumesc din suflet. Domnul sa va binecuvanteze numai cu impliniri si o mai mare dezvoltare a canalului Alfa Omega pentru ca intradevar prin intermediul vostru D-zeu schimba vieti si daca ar ajunge un canal ce sa intre in pachetul de programe tv ce s-ar difuza in fiecare loc unde exista un televizor ar fi o minune pentru poporul roman. A schimbat-o si pe a mea. Va multumesc nespus de mult. Ana-Maria

286553 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.