Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Sa_traiasca_Isma_4fd1fbab15336.jpg
Sa traiasca Ismael!
Disponibil și ca e-book (carte electronică)!
Pretul de vanzare cu reducere
8,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Cand cineva este respins, are nevoie de vindecarea care vine prin insusirea iubirii lui Dumnezeu. Nu este suficient sa ne rugam pentru Israel si pentru pacea Ierusalimului; trebuie de asemenea sa ne facem loc in inimile noastre pentru vindecarea si salvarea urmasilor celuilalt fiu al lui Avraam, Ismael.

Dumnezeu nu l-a respins pe Ismael.

Ca˜nd cineva este respins, are nevoie de vindecarea care vine prin insusirea iubirii lui Dumnezeu. Nu este suficient saƒ ne rugaƒm pentru Israel si pentru pacea Ierusalimului; trebuie de asemenea saƒ ne facem loc in inimile noastre pentru vindecarea si salvarea urmasilor celuilalt fiu al lui Avraam, Ismael. Vindecarea intre urmasii lui Israel si Ismael va avea loc atunci ca˜nd arabii vor fi pe deplin eliberat›i din sistemul lui faraon care-i t›ine in robie, si ca˜nd ei vor fi acceptat›i in Preaiubitul, supuna˜ndu-se de voie cu mare bucurie si usurare lui Iehova prin cunoasterea lui Yesua, al Messih (Isus Cristos, in limba arabaƒ).

Christine Darg, autoare si moderatoare, a scris patru caƒrt›i si a produs zeci de documentare. Ea si sot›ul ei, Peter, au fondat sucursala de stiri CBM in Ierusalim si au lucrat la žRezirea Africii timp de cinci ani alaƒturi de Reinhard Bonke. Christine este implicataƒ in multe treziri spirituale din Orientul Mijlociu si duce žCortul inta˜lnirii al lui David la toate nat›iunile. Conferint›ele ei de rugaƒciune de mijlocire pregaƒtesc drumul penru implinirea capitolului al 19-lea din Isaia: žTot in vremea aceea, Israel va fi al treilea, unit cu Egiptul sŸi cu Asiria, ca o binecuva˜ntare in mijlocul paƒma˜ntului. Domnul osŸtirilor ii va binecuva˜nta sŸi va zice: œBinecuva˜ntat saƒ fie Egiptul, poporul Meu, sŸi Asiria, lucrarea ma˜inilor Mele, sŸi Israel, mosŸtenirea Mea! (Isaia 19:24-25)

Sa traiasca Ismael – Christine Darg. Ea doreste sa ne constientizeze prin aceasta carte de faptul ca nu este sufiicient sa ne rugam pentru Israel si pentru pacea Ierusalimului. Trebuie de asemenea sa ne facem loc in inimile noastre pentru vindecarea si salvarea urmasilor celuilalt fiu al lui Avram, Ismael.

Islam inseamna supunere, iar oamenii din aceasta regiune sunt teribil de raniti. Punctul central al acestei carti il reprezinta spiritul respingerii de care suferia arabii.

Cristine doreste sa ne aminteasca faptul ca Dumnezeu cheama aceasta generatie sa lege ranile poporului arab.

Desi suntem chemati sa ne rugam pentru poporul evreu, Dumnezeu ne cheama sa fim instrumente ale milei Sale pentru a propovadui eliberare si lui Ismael, al carui num inseamna: “Dumnezeu aude”, astfel incat Ismael sa auda evanghelia si sa fie impacat cu Dumnezeu.

Christine ne spune in aceasta carte ca de multe ori a fost surprinsa de sinceritatea pe care o au islamicii fata de evanghelie. Slujba unica pe care Dumnezeu i-a dat-o autoarei a fost de a ii iubi pe evrei, dar de asemenea de a fi o eliberatoare a fiilor si fiicelor lui Ismael de sub tirania legaturii islamice, a sentimentului de respingere, rivalitate si a oricarui lucru care-i priveaza de ceea ce inseamna plinatate.

In aceasta carte, Christine ne spune ca numele lui Ismael a fost mentionat in scriptura inainte ca acesta sa se nasca. Acest lucru inseamna ca el avea un destin cu totul special. De vreme ce numele Ismael inseamna “Dumnezeu aude”, nu avem nici o indoiala ca Dumnezeu va auzi strigatul lui Ismael in aceste zile de pe urma. Dumnezeu a auzit strigatul baiatului in pustie si el inca aude strigatul fiilor si fiicelor sale astazi.

O intreaga generatie de musulmani sta gata sa intre in Imparatia lui Dumnezeu in vreme ce noi continuam sa ne rugam si sa credem ca Dumnezeu va deschide ochii lor spre Isus, Izvorul de apa vie.

Cuprins:

  1. Introducere
  2. Impacare intre frati
  3. Depasind spiritul respingerii
  4. Isaac si Ismael sunt amandoi pretuiti de Dumnezeu
  5. Actiune profetica in Negev
  6. Evanghelia este puterea lui Dumnezeu de a-l elibera pe Ismael
  7. Postul din fiecare vineri
  8. Dragostea nu va pieri niciodata

Editura: Alfa Omega Publishing

Nr de pagini: 44

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.