Meditație - Nu te compara cu ceilalți

Meditație - Nu te compara cu ceilalți

  Devoțional

„Dar Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii, ca să facă de rușine pe cele înțelepte. Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii, ca să facă de rușine pe cele tari” (1 Corinteni 1:27).

Dumnezeu încă îi mai alege pe cei slabi pentru a-Și manifesta puterea. Te-ai simțit vreodată nesemnificativ, firav și inutil pentru Dumnezeu? Te-ai uitat vreodată la alții care păreau atât de puternici, atât de perfecți, iar pe tine te-ai considerat prea păcătos, prea apatic ca să fii folosit de Dumnezeu? Nu te compara! Dumnezeu nu caută giganți spirituali, ci, mai degrabă El caută sfinți obișnuiți, cu o credință ca de copil, care au pierdut orice încredere în firea pământească.

Dumnezeu îi va face de rușine pe cei puternici și înțelepți prin faptul că unge în calitate de instrumente ale Lui pe cei care sunt considerați firavi și nesăbuiți. Dumnezeu va ocoli pe cei care se sprijină pe brațul firii pământești — care se bazează pe talentele lor, pe cunoștința lor, pe mediul lor de proveniență, pe reputația familiei lor. El va înălța pe cei cu inima zdrobită, pe cei slabi, pe cei frânți. El va turna peste ei un duh de laudă și un botez al dragostei. El le va arăta măreția Lui, credincioșia Lui, promisiunile Lui, iar ei vor deveni puternici în Domnul și în puterea tăriei Lui.

Simți dorința de reînnoire a credinței și a încrederii tale în Dumnezeu? Dacă este așa, fii mulțumitor! Aceasta este chemarea lui Isus Hristos Domnul. Privește la unele din promisiunile mărețe și prețioase ale lui Dumnezeu pentru noi:

„O, cât de mare este bunătatea Ta, pe care o păstrezi pentru cei ce se tem de Tine și pe care o arăți celor ce se încred în Tine, în fața fiilor oamenilor! Tu îi ascunzi la adăpostul Feței Tale de cei ce-i prigonesc, îi ocrotești în cortul Tău de limbile care-i clevetesc” (Psalmul 31:19-20).

„Dar, după cum este scris: „Lucruri pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit şi la inima omului nu s-au suit, aşa sunt lucrurile pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc”. Nouă însă Dumnezeu ni le-a descoperit prin Duhul Său. Căci Duhul cercetează totul, chiar şi lucrurile adânci ale lui Dumnezeu” (1 Corinteni 2:9-10).

David Wilkerson © 2020 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

1011 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.