Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Planeta Pamant - Aerul

Planeta Pamant - Aerul

Scris în . Publicat în Creaționism-Evoluționism.

Aerul care este aproape de suprafata pamantului este incalzit de catre energia care provine de la soare si dupa ce aerul se incalzeste devine mai putin dens si se ridica. Rezultatul este ca aerul care este aproape de suprafata terestra isi mentine o temperatura in care viata poate exista.

Miscarea de aer cald de la suprafata care se ridica deasupra creaza curentii de aer (vantul), care au un rol important in sistemul ecologic al pamantului. Ei transporta dioxidul de carbon din zone care produc in exces, cum ar fi orasele si transporta oxigenul in zone in care este nevoie de el.

Amestecul de gaze care formeaza atmosfera pamantului, necontaminat de poluare, este perfect pentru a sustine viata. Daca procentele ar fi diferite sau daca presiunea atmosferica ar fi mai ridicata sau mai scazuta, viata ar inceta sa existe. Daca stratul atmosferic ar fi mult mai subtire, milioane de meteoriti care acum sunt distrusi la contactul cu atmosfera, ar ajunge pe suprafata pamantului, cauzand o multime de dezastre.

atmosfera1

Linia extrem de subtire dintre un mediu in care viata poate exista si unul in care nu poate este ilustrata de faptul ca o schimbare de numai 5 grade in temperatura medie a lumii, ar provoca, in timp mari pagube si ar afecta viata pe pamant. Limita de toleranta este foarte mica.

Apoi sansele ca o planeta sa aiba dimensiunea potrivita, sa se afle la o distanta potrivita de o stea de cele mai potrivite dimensiuni si multe alte conditii care trebuie indeplinite, la intamplare, este foarte mica – una la un miliard.

planeta pamant soare

3177 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.